Efeler'de play-off heyecanı

Efeler'de play-off heyecanı
 Muhabir
Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, play-off 1. tur maçında deplasmanda Turgutluspor ile oynayacağı maçı kazanarak adını 2. tura yazdırmak istiyor.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Türker Kocakahya'nın haberine göre, TFF 3. Lig 2. Grup’ta normal sezonun tamamlanmasının ardından gözler play-off maçlarına çevrildi. Bu kapsamda ligi 5’inci sırada tamamlayan Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, ligi 4’üncü bitiren Turgutluspor ile eşleşti. İki takım arasında bugün play-off 1. Tur maçı oynanacak. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele 16:00’da başlayacak. Efeler kritik maçı kazanarak adını 2. Tur’a yazdırmak istiyor. İki takım sezon içinde iki kere rakip oldu. Sezonun ilk yarısında Turgutlu’da oynanan mücadeleyi Efeler 1-2 kazanarak 3 puan alan taraf olmuştu. Sezonun ikinci yarısında ise takımlar İncirliova’daki Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda karşılaştı. Bu mücadeleyi ise konuk takım 2-3 kazandı. Turgutlu’da oynanacak olan play-off mücadelesini kazanan taraf adını 2. Tur’a yazdıracak.

efelerde-play-off-heyecani-466530-31ff4c275d62c14c6ce9b7b190c3cd61.jpg

MAÇIN HAKEMLERİ

Mücadeleyi İstanbul bölgesinden Ozan Ergün yönetecek. İzmir bölgesinden Kürşathan Akın ile Adana bölgesinden Ferhat Çalar’ın bayrak sallayacağı mücadelede dördüncü hakemliği Tekirdağ bölgesinden Levent Buğra Vartemel üstlenecek.

NORMAL SEZON NASIL TAMAMLANDI?

İki takım da normal sezonda 28’er maça çıktı. Efeler, bu maçlarda 13 kez galibiyet sevinci yaşadı. 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan yeşil beyazlı takım 47 puan topladı ve normal sezonu 5’nci sırada tamamladı. 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Turgutlu ekibi ise aynı puanla 4’üncü sırada yer aldı.

efelerde-play-off-heyecani-466530-cb1e60575a29d25bcedacb477678d7f2.jpg

GEÇEN SEZON DA PLAY-OFF OYNADI

Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, geçen sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele ederken normal sezonu 60 puanla 3’üncü sırada tamamladı ve play-off oynamaya hak kazandı. Play-off 1. Turunda sahasında Artvin Hopaspor’u konuk eden Efeler, maçı 1-0 kazanarak adını 2. Tur’a yazdırdı. 2. Tur’da Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile eşleşen Efeler, ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Turun ikinci maçı Adnan Menderes Stadı’nda oynanırken mücadele 2-2 berabere tamamlandı ve konuk takım üst tura çıktı. Efeler ise play-off’lara veda ederek ligi tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.